Sista-minuten-julklapp?

Det kan ju vara så att någon i min omgivning, ingen nämnd och ingen glömd, har något kvar att handla till mig i julklapp och då kan jag tipsa om två små saker jag faktiskt önskar mig.

armband fluga
Det snygga armbandet tror jag skulle göra sig på min arm. Min fru är inte så het på att jag har armband men detta tror jag faktiskt att hon skulle godkänna. Den som vill överraska mig på julafton, hint hint, kan köpa detta på Trendhim.

Sprang också på den läckra leopardmönstrade flugan på Trendhim. Tror att den till en vit skjorta OCH det bruna armbandet hade varit snyggt. Kanske till en blå kavaj. Den outfiten hade helt klart matchat mina naglar.

Så så, hela veckan på er att handla så shoppa loss nu och slå in julklappen fint till mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation