Höst- och vinterplanen inledd

Jag hyser en förhoppning om att börja nosa lite på triathlon nästa vår/sommar. Jag vet inte om jag kommer gilla det men jag skulle vilja ge det ett riktigt försök i alla fall. En ny utmaning helt enkelt.

Triathlon

Min svagaste grej inom triathlon är utan tvekan simningen och därför är min plan att här under hösten se till att komma i bassängen minst en gång varannan vecka för att sedan när vintermörkret, snön och kylan kommer växla upp till förhoppningsvis minst en gång i veckan, kanske mer.

Cykeltekniken har jag nog någorlunda även om jag inte cyklat så mycket de senaste två åren så där måste jag ligga i när våren och värmen kommer tillbaka.

I onsdags fick jag i alla fall med mig grannen på ett första simpass och det gick fint och nu är planen att köra stående tid varannan onsdag året ut.

Och kanske, kanske anmäler jag mig till IRONMAN 70.3 Jönköping för att ha ett rejält mål att se fram emot.  2 km simning, 9 mil cykel och en halvmara på det borde väl vara lösbart den 10/7 2016?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation