Tillbaka i skrivarstugan

CoronaJrS38

För länge sedan skrev jag en bok. Det var (och är) en roman om en man som helt plötsligt bestämmer sig för att springa ett maratonlopp och om hans resa dit. Idag när jag läser delar av den så känner jag att så hade jag inte skrivit idag, men nu är det för sent, boken är redan skriven liksom. 

 För nåt år sedan fick jag ännu en bokidé, denna gång en barnbok med målgrupp nånstans 6-9 år, och det handlar såklart lite om löpning men också om annat. Vill inte säga för mycket för idén är riktigt bra och säger jag för mycket så kanske nån snor idén innan boken är klar. 

För det kan nämligen ta ett tag eftersom mitt driv vad gäller skrivande går i vågor, både vad gäller böcker/artiklar och den här bloggen. Ibland blir det mycket och ibland inget alls, men just nu är jag nog inne i en fas där det blir en del skrivande. I helgen till exempel fick jag till några timmar och ytterligare ett helt kapitel blev faktiskt skrivet. Förhoppningsvis hittar jag tid och ro att skriva lite mer den här veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation