Tejp

Efter Borås 6H i början av november fick jag lite ont i höger fot. Jag vilade som vanligt några dagar och det blev bättre och bättre och till slut jag började springa igen, försiktigt såklart för att se att det inte blev värre. Det gjorde inte ont när jag sprang och jag drog slutsatsen att det nog inte var nåt farligt utan jag fortsatte springa.

Dock så har jag haft lite ont, eller egentligen är ont en rejäl överdrift, det känns lite när foten hamnar i vissa vinklar. Som t.ex. när jag sitter på knä på golvet och har benen utsträckta bakom mig. Speciellt om jag sedan ”sätter mig på vaderna” så att fotleden sträcks ut ännu mer.

I slutet av förra veckan gjorde jag slag i saken och bokade en tid hos sjukgymnasten Semir Facic på vår ypperliga vårdcentral. Han klämde och kände i nacke och rygg för att se att inte problemet satt där men den delen av kroppen fick godkänt. Jag fick göra lite hopp och han undersökte hur jag landade och sen började han börja och sträcka och känna på fotleden. Till slut hade han en teori, som jag inte kan återge riktigt så jag avstår helt, och jag fick en tejp som gör det troliga problemet mindre och ordinationen att springa minst 2-3 pass innan jag ska dit igen på fredag. Gillar när jag blir ordinerad löpning 🙂

Tejpad men lite missnöjd med att inte ha fått tejp i roligare färg...

Tejpad men lite missnöjd med att inte ha fått tejp i roligare färg…

Så förhoppningsvis är foten på väg åt rätt håll och tur är väl det eftersom det är dags för nästa 6-timmarslopp redan om knappt två veckor, då i Karlstad.

One Thought on “Tejp

  1. Pingback: Löpanalys hos sjukgymnasten | jBrodin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation