Innebandy med skada och puls

På torsdagsmorgnarna spelar vi innebandy med jobbet. Det brukar vara lite olika uppslutning, idag var nog ett all-time-low med sex hugade bolljagare med klubbor i högsta hugg men vi hade kul ändå. Det blev i alla fall mycket spring.

Vi spelar i Volviahallen

Vi spelar i Volviahallen

För skojs skull hade jag på mig pulsbandet och klockan låg vid sidan av planen och registrerade pulsen. Det funkade bra och efteråt fick jag denna graf att analysera.

Innebandypuls. Förvillande lik intervallpuls

Innebandypuls. Förvillande lik intervallpuls

Man ser ju att det blir inte intervallaktigt över passet. Startade klockan mitt i uppvärmning och inbollning och sen efter 4 minuter började första matchen. Man ser också lite att min intensitet minskar allt eftersom. Totalt kan man nog utläsa att det blev sex matcher och en liten kortis på slutet.

En skada ska man väl få när man innebandy:ar också va? En fin boll i armvecket från någon av mina kollegor. Jag har två misstänkta…

Aj, ajajaj

Aj, ajajaj

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation