Inför Paris Marathon

På fredag, runt lunchtid, lyfter planet från Landvetter till Paris och jag får under en långhelg möta våren i Paris med familjen. Jag ser fram emot det jättemycket, inte minst själva marathonloppet på söndag såklart, men också allt annat. Lite upprymd är jag över att sonen är så taggad som han är inför detta. Han pratar gärna om det hela tiden och skryter för alla att han ”ska minsann åka till Paris på fredag”. Han är taggad inför flygresan; han har flugit en gång tidigare – till Spanien – men då var han bara två år och minns inte detta säger han. Han vill upp i Eiffeltornet (liksom resten av familjen också) och vi har planerat in några andra grejer men fokuserar inte på att hinna så mycket som möjligt – det finns ändå alldeles för mycket att kolla på – utan istället bara ha det bra.

eiffeltornet

Träningen har gått ok trots satsning på Vasaloppet och därefter alldeles för mycket sjukdom. Jag hoppas kunna göra en hyfsad tid även om det mål jag hade när jag anmälde mig – 3:30 – kanske inte är rimligt längre. Men under 4 timmar hoppas jag på och en riktigt bra dag kan det gå mycket bättre också. Vi får se, jag är bara sjukt nöjd över att vara frisk och kunna springa loppet och njuta av helgen tillsammans med familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation