Hållningen

Jag har kommit på mig själv med att ha en rent ut sagt hemsk hållning. Kanske inte hela tiden men speciellt när jag sitter och jag tror att det smittar av sig på när jag står också. Jag sjunker ihop med ryggen och axlarna faller fram. Extra tydligt blir det när jag sitter på golvet med barnen och de har betydligt bättre hållning än jag. Resultatet blir att jag blir trött i ryggen snabbt och måste resa på mig och/eller göra nåt annat.

Även i träningen är det ju viktigt med en bra hållning, så nu undrar jag; har nån nåt bra tips på hur jag förbättrar min hållning?

Är det bara att träna på att hålla bak axlarna? Finns det styrketräningsövningar jag kan göra? Hjälpmedel? Alla tips mottages tacksamt!

Hur går jag från "bad" till "good" och får det att hålla långsiktigt?

Hur går jag från ”bad” till ”good” och får det att hålla långsiktigt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation