Gästföreläsning på jobbet

Idag kom Ann-Sofie Forsmark till Wipcore för att föreläsa/berätta/inspirera i ämnet ”Motion, kost och motivation i en stressig vardag”. Trots att föreläsningen var på lunchen var uppslutningen mycket trevligt stor, uppskattar det till 2/3 av de anställda som var där. Vi fick höra mycket om mycket och för de flesta, mig inräknat, kommer det ta en stund innan allt sjunkit in.

Lite mer gravid var Annie idag... Foto: snott

Lite mer gravid var Annie idag… Foto: snott

På Wipcore satsar vi ganska hårt på hälsa. Förutom de vanliga satsningarna som 2000:- i friskvårdsbidrag och frukt på jobbet m.m. så fixar vi crawlkurser och nu har vi börjat med en innebandysatsning där vi spelar en gång i veckan i Volviahallen. Idag var första gången jag var med och trots att jag inte har tillstymmelse till bollsinne så var det kul ändå, det är liksom oftast kul att göra nåt med kollegorna. Och om inte annat så var det ju ett bra intervallpass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation