Uppseedad

Västgötaloppet som jag körde i söndags är Sveriges tredje största skidtävling, bara Vasaloppet och Engelbrektsloppet är större och de ingår ju i En Svensk Klassiker så det är väl inte så konstigt. Resultaten från Västgötaloppet kan användas för att avgöra vilket startled man ska starta i på Vasaloppet och efter söndagens lopp – som jag ju var mycket nöjd med – var jag spänd på att se om jag skulle få ett bättre startled än led 9 som jag stod i inför Västgötaloppet.

Idag kom svaret och jag får nu starta i 8:e startled och det var bara 2 minuter och 38 sekunder ifrån att jag skulle fått starta i 7:e led. Surt, men ändå en bra förbättring från i fjol och jag lägger alltså ca 1000 personer till bakom mig redan från start och får således lite mindre trängsel i backen upp från start och sen under hela resan till Mora också såklart.

Mycket skönt och ett facit på att min skidform är bättre i år än förra och jag borde lyckas förbättra mitt resultat avsevärt.

Uppför här är det trångt men ändå kamratligt

Uppför här är det trångt men ändå kamratligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation