Tänk att det gått sex år redan

I morse fick jag väcka sonen med skönsång och frukost på sängen och vi satt där alla fyra i vår lilla familj och hade det gött en stund innan vardagen gjorde sig allt för påmind igen och vardagsstressen knackade på axeln. Idag är det nämligen Oskars födelsedag och han fyller sex år. Helt sjukt att tiden har gått så snabbt.

Det är några år sedan, men han är sig ändå lite lik

Det är några år sedan, men han är sig ändå lite lik

Själv är jag mig kanske inte riktigt lika lik?

Själv är jag mig kanske inte riktigt lika lik?

 

Eftersom Oskar är varannan vecka hos oss och varannan hos sin mor försökte vi göra födelsedagshelgen lite extra mysig. Lördagen spenderade vi dels i simhallen och dels på bowlingbanan och båda grejerna fick högsta betyg enligt Oskar. Speciellt bowlingen som han tyckte var otroligt rolig. Sen var det såklart dags för Mello på kvällen och han var ganska nöjd med vinnarna även om han själv röstade på Manda.

Bowlaren Oskar

Bowlaren Oskar

Söndagen tog vi det lite lugnt. Först en tur till Rambergsrinken och lite skridskoåkning och sedan hem för en födelsedagsfika – ja, vi firade en dag tidigt – och presentutdelning. Detta året erhöll han en sparkcykel, en stor polisstation från Playmobil och biljetter till nästa veckas Mello här i Göteborg.

Jag försöker njuta av varenda sekund med sonen, han är en sån underbar kille – men ibland är han såklart lite busig och har svårt att lyssna – och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Och att se honom sitta på golvet bredvid sin syster och att de liksom leker tillsammans fast med helt olika grejer får bara mitt hjärta att gå sönder av mysighet…

Tack Oskar för allt du är och allt du gör. Pappa älskar dig och kommer alltid att älska dig även om jag ryter till åt dig ibland, jag gör det också av kärlek faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation