Följ mig i Vasaloppet

På söndag smäller det, klockan 0800 går startskottet för Vasaloppet och det ska bli otroligt roligt; i alla fall de första 5-6 milen. Att veta att någon eller några följer mig i spåret gör att jag lägger på en extra rem när det känns tungt så här har ni de möjligheter som finns till att följa mig.

1. Appen

Vasaloppet har en app, kolla i AppStore eller Google Play efter Vasaloppet. Appen är gratis men det kostar 7 kronor att följa en åkare. Appen plingar till då och då när jag passerar kontrollerna längs vägen. Jag har startnummer 8830

2. SMS

Du kan få varje kontrollpassage som SMS om du är ansluten till WyWallet. Skicka ”VASA VL 8830” till nummer 72777 och saken är klar. Kostar 35 kronor

3. Online

På den här sidan (klicka på bilden) kan du följa mig. Den kanske uppdaterar sig automatiskt eller så får du göra det själv, vet faktiskt inte.

Klicka på bilden för att komma till sidan och se mina resultat. Uppdateras under loppet på söndag.

Klicka på bilden för att komma till sidan och se mina resultat. Uppdateras under loppet på söndag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation