Efter fyra lektioner

Nu är det en dryg månad sedan jag tillsammans med nio kollegor påbörjade en kurs för Anna-Karin på Simcoachen.se. Målet var, och är fortfarande, att vi ska lära oss grunderna i TI-simning. En har fallit ifrån så nu är vi i alla fall nio stycken totalt. Inte illa med sådant intresse på ett företag med 35 anställda.

Såhär ser jag ut i bassängen efter fyra lektioner och ett gäng timmar på egen hand i bassängen.

Tilläggas ska då också att jag innan vi började med nöd och näppe kunde slugga mig fram 25 meter, och det med en grym andnöd och lite panik. Nu går det lugnt och fint och jag känner mig trygg i vattnet. Andningen är fortfarande lite sisådär kanske och såklart finns det massor av detaljer att slipa på med grunderna tror jag sitter där kanske bra. Och jag har helt plötsligt börjar se hur mycket andra simmare våldför sig på vattnet och det plaskar och skvätter, inte alls så lugnt och fint som jag simmar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation