Rösta fram bästa träningssajten

Det är dags att utse årets bästa sajter i olika kategorier och för mig var det självklart att rösta på Svettig bland de fem nominerade  kategorin Tränings- och hälsosajter.

Svettig är egentligen en av fem sajter i SVETTIG-familjen. I den familjen finns också Jogg, Cykla, Skid och Tri och såklart också appen Svettig. Och det är såklart hela familjen som är nominerad.

Capture

Rättmätigt nominerade

Jag kom i kontakt med Jogg (som var den enda sajten i familjen då) riktigt tidigt. Mitt medlemsnummer är 31 så jag har hängt med ett tag. Visst, jag hade min egen träningsdagbok ett tag också och jag använde delvis mitt medlemskap på Jogg för att få idéer till min sajt som hette Löpardagboken, men sedan den lades ner vid årsskiftet 2009/2010 har jag varit desto mer trogen. Jag har ju till och med jobbat med Nisse och Krister i ett år och flera av funktionerna som finns på sajten idag är jag skyldig till. Mycket har dock mina efterträdare förändrat och framförallt förbättrat.

lopardagboken

Min gamla logga

Det som gör att Svettig verkligen förtjänar att vinna – förutom att det är en riktigt bra sajt med ett levande forum, engagerade medlemmar och ett duktigt team bakom spakarna – är sättet som Nisse och Krister driver sidorna och företaget på. Allt är faktiskt helt gratis. Visst, vill du stödja sajten lite extra kan du bli stjärnmedlem men det är ju valfritt och ger inga fler funktioner på sajten för dig utan som gratismedlem har du precis samma sajt. Det är deras filosofi och vi som använder sajten ska vara jävligt glada för det. De får på andra sätt in de pengar som behövs för att driva runt bolaget med servrar, programvarulicenser, lokaler och inte minst fyra heltidsanställda och några på deltid och/eller frilans. Att det går är egentligen fantastiskt men ändå tar vi medlemmar det för givet…

Jag tar av mig min virtuella hatt och bockar och bugar för allt SVETTIG-familjen har gett mig och ger mig dagligen. Ni är guld värda och vi visar er det allt för sällan.

Gå nu genast in och rösta fram Svettig som årets tränings- och hälsosajt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation