Matkasse från Tasteline

I området där vi bor har Tasteline en kampanj just nu för att locka nya prenumeranter till sin matkasse och vi hoppade på eftersom priset var bra och vi hade ändå pratat om att skaffa en matkasse ett bra tag. Så i måndags levererades kassen och med spänd förväntan packade vi upp varorna och kollade på recepten. Veckan skulle tydligen bjuda på stekfläsk, sojabönor, färsk lax, basmatiris och fläskytterfilé. Och så tittade vi på recepten, och dessa tre skulle vi laga (det var alltså en kasse med tre middagar á fyra portioner)

Generellt sett så var det väldigt god mat. Lagom stora portioner och lättlagat. Inget tog nog mer än 30-40 minuter från start till middag och min son på sex år hade med nöje ätit av allt om han varit hemma den gångna veckan. Och först så tyckte jag att salladerna vid sidan av maten var lite överdrivna med riven ingefära i någon och vinägrett och ditten och datten, men det var ju rätt gott alltså… Jag gillar allra bäst bara grönsaker råa som de är, möjligtvis skivade, men lite nya influenser skadar ju inte.

Så betyget för matkassen blev faktiskt med lite eftertanke ganska högt…. MEN… priset är lite för högt tycker jag. Nu tog ju vi del av en kampanj men ordinarie pris är 569:-

Det  är då tre måltider med fyra portioner vilket ger 47 kronor per portion. Inte så mycket kanske men ändå mer än vi brukar lägga per portion och mer än vad samma mat hade kostat om jag handlade varorna på ICA Maxi när jag ändå är där en gång i veckan. Jag är ju en av dem som till och med tycker att det är kul att handla så att då betala för att slippa det känns knäppt, samtidigt som det är bra att ”tvingas” laga nya rätter för det är så lätt att hamna i det att man lagar samma 10-12 rätter om och om och om…

Har du testat nån kasse? Vad tyckte du?

En av veckans överraskningar. Riktigt goda!

En av veckans överraskningar. Riktigt goda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation