Det går mot rekord

För ett tag sen skrev jag om svårigheten att ställa om från att mäta kvantiteten på träningen på antal löpta kilometer till antal tränade timmar. En omställning som jag kände att jag var tvungen att göra nu när fokuset på min träning skiftade från enbart löpning till löpning, cykel, skidor, simning, gruppträning, styrketräning m.m.

Jag tror att jag är delvis där. För nu när jag kollar på min träning så är total tid det första jag kollar på. Sen kollar jag på löpta kilometer. Och så här ser det ut i dagsläget:

traningstid130920

 

Som ni ser är det jämfört med tidigare mycket mer cykel och skidor vilket är en naturlig följd av Klassikersatsningen. Men stapelns totala höjd är på väg upp mot förra årets nivå som var stort rekord hittills sedan jag började träna över huvud taget. Så det ska nog bli rekord; det saknas bara 10 timmar ungefär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation