Det börjar närma sig mara

Jag börjar redan bli en aning nervös för Göteborg Marathon som går av stapeln om 19 dagar, den 12/10 närmare bestämt. Det är förvånansvärt få som ens känner till att Göteborg har ett maratonlopp, inte minst bland göteborgarna själva. Så nåt större publikhav blir det ju inte att springa genom. Det är inte det som gör mig nervös utan snarare det faktum att jag inte sprungit någon mara sedan Göteborg Marathon förra året.

Så jag tänkte att långpass ”is the shit” och helgen för tre veckor sedan sprang jag en tvåmilare. Förra helgen kände jag mig inte helt frisk så långpass var inte att tänka på. I helgen var vi på resa i Karlstad och jag var nöjd med att ha hunnit klämma in en dryg mil mellan alla fikor.

Men nu är det på det igen. Några kortare distanspass i veckan och ett långpass i helgen. huh, då är det ju bara två veckor kvar.

Så här fina vyer springer man förbi på Göteborg Marathon, två gånger till och med

Så här fina vyer springer man förbi på Göteborg Marathon, två gånger till och med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation