Sensommarcykling

Det är inte utan att det börjar kännas att sommaren tyvärr går mot sitt slut. När jag går ut genom dörren på morgonen – till bilen, bussen eller båten – känns det på nåt sätt i näsan att det är kallare men också klarare luft. Personligen är jag inte nån sommardyrkare, jag kan snarare ibland tycka att det är lite för varmt ibland på sommaren. Våren är inte heller nån riktig höjdare, i alla fall inte träningsmässigt eftersom det är en massa pollen och annan brôte i luften. Men hösten gillar jag så jag välkomnar den med öppna armar.

Även om inte hösten är här ännu så var det nåt höstliknande över gårdagens cykelpass över 46 km. Klar och lite kylig luft även om korta ärmar och ben var helt ok. I alla fall ända till nånstans runt 30 km där jag faktiskt fick stanna och ta på armvärmare när solen gick i moln.

Inga rakade ben här inte

Inga rakade ben här inte

Egentligen hade jag en tanke på att ta säsongens första rullskidpass men vädret var bara för bra för att inte ta fram cykeln. Tyvärr är väl cykelsäsongen på väg mot sitt slut så sakteliga. Men jag njuter av varje tramptag tills det är dags att tvätta av och smörja upp cykeln och ställa in den i förrådet för vintern. Och då kommer jag njuta av skidsäsongen istället, även om jag redan bävar lite för den där jävla vallningen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation