Igång efter Vättern

Det tog inte lång stund efter målgång i Motala innan jag kände suget efter träning igen men jag vet av erfarenhet att man ska skynda igång långsamt efter en såpass ordentlig utmattning som Vätternrundan ändå var.

Men igår, drygt två veckor efter VR blev det ett cykelpass igen. Jag hade naturligtvis glömt att skicka med sonen hans Lisebergskort när han bytte pappavecka till mammavecka så det blev en utmärkt ursäkt för att ta cykeln och trampa uppåt de norra delarna av Hisingen för att ge honom detta.

På hemvägen tog jag vägen över Säve flygplats och sen via Lilleby och oljehamnarna hem. Var lite (ok, ganska mycket) osäker på vägen från Lilleby och hem men några stopp för att kolla på kartorna så ordnade det sig.

rundapåhisingenFirade att jag är igång med cykeln igen med att passa på att ta ett pass fartlek på lunchen idag. Kilometrar i ca 4:10-fart varvade med kilometrar i ca 4:30-fart blev det. Totalt 6 km.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation