Framtida mål

En Svensk Klassiker var mitt mål med nästan all min träning under ett drygt år och redan under tiden så började jag fundera på kommande mål, för nån form av mål känner jag att jag behöver med min träning. Ett långsiktigt mål som jag har är att genomföra en IronMan.  Men det är ju ganska långt att simma nästan 4 km, cykla 18 mil och sen springa en mara på det så det kräver ju en del träning och inte minst att börja med kortare triathlontävlingar och lära sig lite.

Nu är det ju så att om några veckor, förhoppningsvis inte mer än två, kommer det ytterligare ett litet barn till världen som jag varit med och tillverkat. Det kommer såklart innebära stora förändringar i vardagen att ha en nyfödd att ta hand om, samtidigt som femåringen kommer fortsätta kräva sin uppmärksamhet. Så triathlonsatsningen får nog vänta till våren 2014 skulle jag tro.

Sommaren och hösten blir istället en fortsatt satsning på cykel och löpning. Och lite rullskidor för att vara förberedd för vinterns Vasalopp. Löpmässigt ligger fokus på Göteborg Marathon i oktober och cykelmässigt lutar det åt Velofondo Vårgårda 140 km i augusti. Det är ju ändå hyfsade mål tycker jag.

Ironman-iron-man-4030720-1280-882

Ironman – ett långsiktigt mål

Så det är bara att träna på! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation