Nu är det nära

Ujujuj vad nära det är att starten går i Vätternrundan och att jag sisådär 10 timmar senare slutför min En Svensk Klassiker. Jag har svårt att tänka på annat. Packningen är i det närmaste klar men jag är galet nervös för att glömma nåt. Men, allt utom cykeln går väl att ersätta på plats i Motala om det skulle vara så.

vätternmemeMorgondagen, dagen för transporten till Motala, är hektisk innan vi väl kommer iväg. Först ska jag köra sonen till dagis, sen ska jag leverera ut en madrass till Stadsmissionen, sen ska själva överlåtelsen på min gamla lägenhet göras. Därefter blir det nog en kort/snabb visning av lägenheten för köparna. Sen ska bilen lastas (om jag inte hann det på morgonen) och först därefter – och här är klockan förhoppningsvis inte mer än 930 – rullar jag mot Sjövik för att hämta upp Niklas och sen vidare mot Motala.

Phew, blir svettig bara av att tänka på det…

Håll alla tummar för mig, om det är nån som läser detta. Och jag lär ju inte läsa meddelanden på facebook och/eller twitter under själva racet men efteråt, så gärna peppande meddelanden där. Tack på förhand…

 

2 Thoughts on “Nu är det nära

  1. Jag önskar dig allt Lycka till du kan få!! Lät stressigt imorgon, men det fixar du; bara en sak i taget och fokus så är allt klart precis som du önskar. KBK!!

  2. Lycka till. Det kommer gå hur bra som helst. Snittar du nästan 30 km/h som du gjorde tidigare så har du nog lite cykelmuskler trotts allt. 😀
    ps. Glöm inte att stanna och ät lite chokladbollar hos de båda damerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation