Det är ändå lite fräckt

När jag kollar på kartan var jag cyklade i lördags och ser att jag verkligen cyklade runt landets näst största sjö så känns det väldigt skumt. Men jäkligt fräckt. Det är en rejäl prestation och med tanke på att jag tränat cykel sedan slutet av april så är jag riktigt nöjd med min insats.

Rundan, med milmarkeringar

Rundan, med milmarkeringar

Som en bonus nu märkte jag att det blir väldigt många kilometermarkeringar när man kollar på en cykelrunda på nån av våra sajter (jogg, cykla, tri eller skid) så jag fixade till det så att det visas milmarkeringar som default om det är ett cykelpass men kilometermarkeringar om det är nån annan typ av träning. Men sen kan man såklart välja att visa det ena eller det andra på alla typer av pass. Eller att visa inget.

Längtar lite till nästa Vätternrunda, trots att inte riktigt all värk i kroppen släppt helt än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation