Jag tror jag är lite kär

Igår var jag ute på ett cykelpass till i solen. Totalt blev det knappt 24 km och snittfarten blev ca 28 km/h trots ett gäng ganska segforcerade uppförsbackar. Och jag kan väl bara konstatera att jag tror att jag redan har blivit lite småkär i cykeln och i cyklingen. Farten är njutningsbar och det är riktigt kul att ösa på. Att se klockan på armen visa farter uppåt 50 km/h i nedförsbackarna men ändå känna sig säker på cykeln är lovande.

Idag har det blivit ett lunchpass på 8 km löpning och kvällen erbjuder troligtvis ett spinningpass på 55 minuter. Sen tänkte jag ta påsk.

Och så här fint har jag det på min nya plats på kontoret som flyttade 4 våningar ner i samma hur igår. Passande nog var jag hos kund hela dagen igår och var ”tyvärr” förhindrad att hjälpa till i flyttarbetet.

kontorOch tilläggas bör jag att är JÄTTEKÄR i tjejen bredvid mig på bilden till vänster i bilden ovan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation