Uppgraderad maskinpark

Som nybliven sambo på heltid (och i en lägenhet istället för två) och dessutom med målet att sälja min lägenhet om några månader – gärna med så stor vinst eller så liten förlust som möjligt – kändes det att det var dags att byta ut lite vitvaror i köket. Dels för att de används mer nu när vi alla bor där hela tiden och dels för att en sådan investering med största sannolikhet återbetalar sig med råge vid försäljningen.

Så med detta som mål inleddes lördagen och innan söndagen var slut stod det en ny begagnad kyl/frys och en ny begagnad spis (med häll) i köket och oj så fint det blev. Vi beslutade oss för att köpa bra begagnat av Olskrokens Vitvaror som dels hade ett bra utbud och hyfsade priser. Att de sen körde hem grejerna, installerade dem och tog med sig mina gamla vitvaror därifrån var ju bara pricken över i:et.

Ny fin spis

Ny fin spis

Nya grejer hade gått på runt 11000:- eftersom jag behövde en 70 cm bred spis och de är snordyra men nu kom vi undan med riktigt bra och fina begagnade grejer för 4500:- inklusive 6 månaders garanti.

Ny fin kyl/frys

Ny fin kyl/frys

Och speciellt med tanke på att vi flyttar om ett halvår så var det en skön besparing att inte behöva spendera fler tusenlappar som egentligen nästa ägare får nytta och nöje av.

All cred till Olskrokens vitvaror!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation