Post-VAB fredagsfys

Som ett brev på posten kom snart 5-årige sonen hem till mig i måndags med feber och snuva och hosta. Jag som skidat Västgötaloppet dagen innan hade kanske inte världens starkaste immunförsvar så på tisdagen rann även min näsa som ett vattenfall. Men, ta i trä, det verkar ha stannat där. Sonen och jag var dock hemma ändå till och med igår.

Idag var jag dock tillbaka på jobbet och där har jag myntat uttrycket
FREDAGSFYS FÖRE FREDAGSMYS

Tanken är helt enkelt att få med mina arbetskamrater på Wipcore på lite idrottsliga upptåg på lunchen på fredagarna. Hittills har det blivit löpning, det är svårt att få till nåt annat, men tanken är ändå att det ska kunna bli lite blandade aktiviteter. Cykel går ju att köra, och man kanske kan flytta det till torsdag kväll nån gång i månaden och hyra en innebandyhall eller en beachvolleyplan?! Det är trots allt bara fantasin som sätter gränserna.

Idag var det bara jag och en kollega som tog en löptur, men bättre än inget. Och för mig med en snuva och en VAB-period i ryggen var det fantastiskt skönt. Så nu är jag laddad för fredagsmys där sonen beställt pannkakor till middag och sedan gurkstavar och morotsstavar. Själv tar jag nog en ölkorv och kanske t.o.m. en öl också…

Laddad för lunchlöpning

Laddad för lunchlöpning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation