Tillfrisknar så sakteliga

Huh, nu först orkar jag skriva nåt här… Som träningsnörd blir jag ju så himla ledsen när jag blir sjuk.

Det började förra lördagen, 10 dagar sedan alltså, med att jag på kvällen helt spontant kräktes och sedan fick jag hög feber som höll i sig till måndag kväll ungefär. Onsdag kväll kändes det som att torsdagen skulle jag nog kunna jobba, men då vaknade sonen med feber. Och som ensampappa är det inte så mycket att göra då. Vab it is liksom…

Framåt fredag så kändes sonen ganska frisk. Lite snuva och hosta kvar, men inte särskilt mycket. Men då började min feber komma tillbaka och varade hela långa helgen.

ursäkta franskan, men, JÄVLA SKIT

Nu är det bara snuva och lite lite hosta kvar av min sjuka och jag hoppas det snart ska vara över. Men då kommer det svåraste av allt, att inte börja träna för tidigt och för hårt. För då kommer skiten tillbaka som ett brev på posten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation