Skidåkning på löv

Det är höst nu. Löven faller från träden och bildar ett vackert underlag för löpning och promenader. Men de är lite förrädiska också. Det är himla lätt att halka på löv. Ungefär som på bananskal? Har faktiskt aldrig halkat på ett bananskal men väl på löv.

Idag var det Fars dag men sonen var hos sin mor så det blev en fars dag utan uppvaktning. Men han den där underbare sonen ger mig så mycket varje dag så jag behöver inget speciellt bara för att det är Fars dag. Men redan förra veckan ”förvarnade” han om vad han hade köpt. Återstår att se imorgon antar jag när han kommer till mig igen.

Det blev i alla fall ett rullskidspass med ovan avbildade lövtäcke som underlag. Kände mig inte helt pigg så jag nöjde mig med knappa 6 km men t.o.m. bromsandet börjar ge sig nu. Känner mig som Wassberg när jag skidar fram. Med mitt skägg lär det väl vara den skidåkare jag är mest lik. Men det tar bra på triceps och även på bröstmuskulaturen. Har ju börjat köra ett styrkepass i veckan som komplement till all konditionsträning men det kanske inte räcker?

Nu spagetti och köttfärssås!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation