Fredagsfys före fredagsmys

Jobba, äta, träna, sova. Så ser väl vardagen ut för de flesta. Sen finns det de som väljer att inte jobba, de som väljer att inte träna och t.o.m. de som väljer att inte äta, i alla fall inte så mycket. Men när fredagen kommer så verkar det som att hela landet vill ha fredagsmys med familj och/eller vänner. Unna sig lite extra liksom…

Men det känns alltid bättre att unna sig fredagsmys om man har gjort sin fredagsfys tycker jag och idag fick fredagsfysen bestå av drygt 30 minuters lugn löpning (ca 6 km). Har ju varit snuvig ett par dagar så det är nog bra att starta lugnt.

Till fredagsmiddag har sonen och jag kommit överrens om tacos med mjuka skal (d.v.s. tortillabröd) och det efterföljande fredagsmyset kommer till stora delar idag faktiskt bestå av sonens (och mina) favoriter: Morotsstavar!

Morotsstavar och bubbelvatten. Är det fredag så är det 🙂

Det bakades också (eller ja, rostades kanske är mer rätt) salta mandlar hemma hos oss här om dagen. Det kan nog bli några sådana också kan jag tro.

Så trevlig fredag på er alla!

Goda och lagom salta mandlar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation