Det rullar framåt

Igår kväll passade jag på att ta ett rullskidspass. Det var 10 dagar sedan sist och det går ju inte om jag ska ha nån möjlighet att genomföra Vasaloppet på ett värdigt sätt. Så ut med skidorna, stavarna, hjälmen och (för första gången i år) reflexvästen.

Såna här skidor rullar jag runt på, fast med bindningar och stänkskärmar också

Körde runt i Backadalen (där jag bor) och lite på cykelvägarna längs E6:an mellan Tingstadmotet och Bäckebolsmotet. Det är ju inte så kul att köra så nära motorvägen men det är långt och rakt och flackt. Men nån dag ska jag testa 8an i Skatås tänkte jag, eller cykelbanan från Slottsskogen ner mot Särö.

13,7 km fick jag ihop i alla fall med snittfart på 4:55 m/km. Helt ok. Skulle jag lyckas hålla den farten hela Vasaloppet går jag ju i mål på 7:22 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation