Fokusskifte

I lördags sprang jag Göteborg Marathon i ett ganska kallt och blåsigt Göteborg och jag är helt klart nöjd med resultatet 3:48:30 även om de sista 12 km var helt sjukt kämpiga för benen. Men nu är det slut på löpfokuset på ett tag. Det är i alla fall det som är tanken.

I mars är det ju nämligen dags för Vasaloppet och i juni Vätternrundan och min tanke är att majoriteten av träningen ska gå mot att förbereda mig för dessa lopp. Rullskidor, styrketräning och spinning är tanken att fokus ska vara på, med inslag av löpning också såklart eftersom jag älskar att springa!

Kan det bli nåt tro?

3 Thoughts on “Fokusskifte

  1. Spinning i fokus? Du kommer väl på Rosa Dygnet?

  2. Såklart jag kommer på Rosa Dygnet! Jobbet har en cykel hela dygnet, själv kommer jag nog köra 4-5 pass

  3. Låter som en bra plan! Bra med variation! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation