Det lutar åt Lidingö

I lördags var jag med familj och vänner på Liseberg. Vädret var ungefär som det brukar vara i september i Göteborg; regn hängande i luften och kallt, knappt 10 grader kanske. Vi kom dit kl 13 och gick därifrån kl 2045 och min vana trogen så var jag kanske inte helt rätt klädd för evenemanget, så när jag vaknade med lite halsont på söndag var jag inte helt överraskad, men likafullt förbannad på mig själv.

Det blev en lugn söndag, med en tur till Plikta i Slottsskogen som dagens höjdpunkt, men måndag morgon kom och snoret forsade ur näsan som det brukar när jag blir förkyld.

Snorpapper är jag en storkonsument av vid snuva

Hur skulle det nu gå med min start i Lidingöloppet, och därmed min Klassiker? Allt fokus på att bli frisk igen och det snabbt. Sova mycket, dricka mycket vätska. Inte ta nån nässpray (för det brukar iofs underlätta men också förlänga) och leva sunt och bra. Lite orolig var jag, men efter ännu mer sömn och vätska var snorigheten bättre men då kom det en liten hosta istället.

Idag är hostan nästan helt borthostad. Snuvan är nästan helt borta. Näsan är bara lite skinnskavd efter allt snytande. Det lutar åt start i Lidingöloppet. Med 99% sannolikhet om jag inte blir sämre. Men så är också all fokus på det just nu, det blir troligtvis ingen träning, förutom promenader, innan dess. Det får bära eller brista och på det stora hela tror jag inte att min tid på LL blir varken bättre eller sämre av en veckas träningsstopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation