Steviasötad glass från Alvestaglass

Jag älskar glass. Jo, jag tycker om allt som är sött, så är det ju. Men jag vet också att allt för mycket socker inte är så bra för kroppen och insulinnivåer och fettinlagring m.m. så när jag fick se denna glassen i frysdisken på ICA Kvantum var jag ju bara tvungen att testa. Steviasötad chokladglass med det trevliga och lockande namnet Chokladbomb.

Så den köptes och åts av mig, sonen och flickvännen tillsammans med färska svenska hallon till söndagens final i OS-handbollen. Oj så gott. Att det inte var vanligt socker i kändes ju inte på smaken och hallon tillsammans med chokladglass kan ju aldrig gå fel.

Så mitt och sonens heta tips på efterrätt:
Chokladbomb med färska hallon. Enklare kan det faktiskt inte bli…

One Thought on “Steviasötad glass från Alvestaglass

  1. Bra tips. Har spanat in den glassen men inte testat den ännu… bäst att skynda sig att testa nu innan det blir höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation