Klassikersatsningen framåt

Vansbrosimningen är avklarad. Vet att jag har tjatat om det nu ett tag, men I’m on a high… Nästa delmoment är Lidingöloppet och därefter Vasaloppet och jag fullföljer Klassikern i juni nästa år med Vätternrundan.

Träningen framåt tänkte jag mig såhär:
För att lyckas bra på Lidingö behöver jag nog framför allt fortsätta med löpträningen som jag gör idag men träna lite mer i Lidingöliknande terräng. T.ex. Skatås eller Änggården. Parallellt med detta ska jag komma igång med rullskidor för att successivt bli starkare i de nödvändiga musklerna och få in lite teknik. Ska också kolla om min skidklubb, IK Stern, har några bra träningstillfällen för rullskidor under hösten så att jag kan få lite hjälp med det hela.

Vätternrundan ligger så långt fram i tiden så tankarna är inte så fokuserade på det, men cykla lite då och då och fortsätta med spinningen, kanske till och med trappa upp den, under hösten och vintern tror jag är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation