Kärlek och saknad

Ibland saknar jag min son så otroligt mycket. Han bor hos mig varannan vecka och hos sin mamma varannan vecka och han är den mest underbara unge man kan tänka sig. Visst, han är busig ibland, och han lyssnar inte alltid och det är alltid – alltid – full fart. Men det är alltid kärlek mellan oss. Det är ”du och jag, pappa” eller ”du och jag, Oskar” i samma anda som mellan Emil och Alfred i Astrids saga.

Älskade Oskar - från i fredags i Pettsons och Findus hus på Gröna Lund

De veckor han inte är hos mig saknar jag honom alltid såklart. Ibland mer än annars. Ibland lyckas jag tränga bort att jag saknar honom och ibland kan jag känna hur en tår börjar bildas i ögat när jag tänker på honom.

Älskar dig Oskar, längtar tills på måndag!

2 Thoughts on “Kärlek och saknad

  1. syrran on 18 juli 2012 at 13:50 said:

    Kram

  2. Kram tebax, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation