Våtdräktspremiär

Idag var det dagen D, som i våtDräkt… Det är som jag skrev igår knappt fem veckor kvar till Vansbrosimmet och idag åkte jag till Alingsås för att träffa Krister och få min våtdräkt, en Speedo. Jag hade aldrig någonsin haft på mig en våtdräkt, men det gick ganska lätt att få på sig den och att stå på stranden av Gerdsken, tillsammans med Krister, kändes bra!

Få män gör sig bättre i våtdräkt om jag får säga det själv 🙂

Vi kände på vattnet med fötterna, och visst, det var kallt. Riktigt kallt. Men vad fasen, här skulle det ju testas dräkt. Vi kastade oss i och efter några simtag var det ändå ganska behagligt för alla delar av kroppen som täcktes av dräkten. Alltså, snorkallt åt fötter, händer och huvud.

Vi kanske simmade 50 meter ut från bryggan och sen tillbaka igen. Det fick räcka. Så nån träning blev det ju inte, men nu har vi provat och jag vet att dräkten passar m.m. Kanske blir ett pass i Delsjön senare i veckan? Eller nästa vecka?

Och eftersom ni annars kommer efterfråga det, så kommer här en idolbild i fullfigur 🙂 Den är tagen när vi kommit upp ur vattnet, så JA! JAG FRYSER LITE…

Kommentarer överflödiga

One Thought on “Våtdräktspremiär

  1. Syrran on 6 juni 2012 at 13:56 said:

    Galning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation