Runners World vs. Aktiv Träning

Jag har prenumererat på Runners World så länge jag kan minnas – eller i alla fall så länge jag har löptränat. Och jag tycker artiklarna kommer igen år efter år efter år, tidningen blir ofta liggande i flera veckor innan jag ögnar igenom den på 10 minuter och sedan förpassar den till tidningsåtervinningen.

I samband med att startbeviset till GöteborgsVarvet kom hem så kom också ett erbjudande om prenumeration på tidningen Aktiv Träning. Jag har köpt lösnummer av den ibland men tänkte att jag ger den en chans på prenumeration. Så nu under några månader kommer jag ha dubbla tidningar och sedan avgör jag vilken jag ska fortsätta prenumerera på.

Lovar att återkomma med recensioner och/eller beslut här på bloggen.

Vad tycker du som läser detta om RW resp AT? Eller nån annan tidning. Det finns ju en hel del träningsrelaterade tidningar. Förutom dessa är Cykeltidningen Kadens nog den enda jag läser då och då. Tips på andra mottages gärna.

One Thought on “Runners World vs. Aktiv Träning

  1. Calle on 30 juli 2012 at 21:23 said:

    Aktiv Träning vinner matchen mot RW med 6-0, 6-0. Betydligt mer träningsinspiration för pengarna och inte alls lika många onödiga annonser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation