Riggade för varv

Nu tror jag minsann att både jag och sonen är klara och färdiga, i alla fall ekiperingsmässigt, för nästa helgs stota begivenhet – GöteborgsVarvet.

Sonen – som fyllde fyra i februari – gör sitt tredje GöteborgsVarv på söndag, och då snackar vi såklart om MiniVarvet som mäter 250 meter på gräsplätten strax utanför marathonporten på Slottsskogsvallen. Han har pratat om detta ända sedan vi gick i mål förra året och jag tror inte att nåt kommer stoppa honom från att bärga en tredje medalj.

Sonens sprillans nya löparshorts

Självklart har sonen också märkt att jag har kläder speciellt för löpning när jag springer och då måste ju han också ha det. I brist på riktigt samma design hittade vi i alla fall ett par schyssta shorts från Puma som han gillade. Hoppas nu bara att t-shirten som fungerar som nummerlapp i MiniVarvet funkar ihop med blått.

För egen del blev det ett par korta och ett par långa tights från ProTouch men på Varvet blir det nog – som vädret säger nu i alla fall – 3/4-byxor och t-shirt.

One Thought on “Riggade för varv

  1. Då var det snart dags då! Varvet + härligt väder + folkfest! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation