Tillbaka till skolbänken?

Så var det gjort. Anmälan till två kurser för HT 2012 är inskickade och det verkar som att MarathonJohan ska bli student igen.

En kurs i kost och träning vid Umeå Universitet och en kurs i Idrottspsykologi vid Högskolan i Halmstad har jag sökt. Som tur är går båda kurserna helt på distans, d.v.s. jag behöver varken åka till Umeå eller till Halmstad utan kan plugga hemma.

Känns lite nervöst nästan, och jag drar mig till minnes våren 1997 när jag sökte till högskolan förra gången. Då gick det bra, jag kom in på Chalmers som jag ville och allt ordnade till sig ganska ok i slutänden.

Vi får väl se vad det blir av detta. Men jag hoppas det blir kul och lärorikt.

2 Thoughts on “Tillbaka till skolbänken?

  1. Dp kanske vi blir klasskompisar 😀 Har också sökt till kursen i Umeå. Måste ta och kika in kursen i Idrottspsykologi. Den verkar lite intressant.

  2. Skumt… kan inte hitta kursen i Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation