Påskslarv och viktnedgång

Hmm, när jag skrev det såg jag att detta blogginläggs titel nästan är som titeln på en fars av/med Stefan och Krister. Men, skrivet är skrivet.

Påsken är snart förbi för denna gången och jag har tillsammans med min flickvän och min son varit i det som ändå alltid kommer vara hemtrakterna, nämligen Värmland. Och påsken är ju en högtid när det konsumeras mycket mat och mycket godis. Och hur noggrann man än vill vara med sin kost så tycker jag att man kan inte kräva att få specialkost överallt och/eller avstå från allt överallt utan det fick bli lite som det ville. Så lite godis, lite efterrätter, nån bulle och lite annat smått och gott har passerat genom munnen och därefter följande delar i matsmältningsmekanismen under påsken.

Så en aning nervös var jag inför invägningen idag.

Efter 8 veckor med Viktväktarna

Jag blev riktigt förvånad över att ha tappat nästan ett helt kilo sedan förra veckan trots veckans slarv och trots att jag gått över till Viktväktarnas ProPoints-modell där man ska hålla vikten. Jag är nu nere på 68,5 kg.
Får försöka se till att ordna till det så att jag stannar nu. För jag vill inte bli för smal och mager heller…

Men det är klart, det blir ju en del ”vardagsmotion” när man har med min son att göra. Som t.ex. en del dans 🙂

Påskens sista dag tvingade jag mig ut i slöblandat regn och 4 grader för ett löppass på 12,4 km. Skönt, i alla fall där det inte var motvind ;), och ikväll blir det ett avsnitt till i serien MarathonJohan testar nytt när jag ska ge mig på Bodycombat för första gången. Mer om det sen…

Hoppas ni alla hade en fin påsk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation