Nolltolerans

Jag är så otroligt sockerberoende. Eller, det kanske jag inte är, men jag kan inte hantera socker. Och med socker menar jag alltså inte rent socker, det äter jag ju inte, men godis, kakor och glass. Det är mitt gift. Det är det jag inte kan hantera.

Jag kan tänka att jag ska ta en liten bit choklad, eller en liten glass. Men en liten bit startar ett enormt sug efter mer som jag har svårt att stå emot. Jättesvårt. Och jag faller dit, gång på gång på gång…

Nu inför jag en personlig nolltolerans på just godis, choklad, glass, kakor och liknande grejer. Först funderade jag på att införa en regel istället, som att det är ok på fredagar och/eller lördagar, men det kommer nog inte funka. Så, tills vidare, nolltolerans.

Men, inget ont som inte för nåt gott med sig. Nämligen så är det tillåtet med popcorn. För popcorn kan jag hantera, äta lite och sen vara nöjd. Så det så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation