Testar nytt – ViPR

I min serie att testa nya träningsgrejer hade turen igår kommit till ViPR, som jag tyckte så kul och krävande ut på denna film. Och… det uttalas [vajper]

Så jag och min flickvän gick till SATS Kompassen för att prova. Vad kan ge fel liksom. Bara för att så hade jag ju också laddat med ett 5 km fartlekspass på lunchen innan. Men det ska erkännas att jag var lite nervös när klockan började närma sig 19:30. Det skulle ju också bli mitt livs första gruppträningspass.

Som tur var fanns det flera nya på passet, så det var inte bara vi som var helt ViPR-noviser. Det drog igång med lite uppvärmning och sen med full kraft.

För att tala klarspråk, jäklar vad jobbigt… Jag kan bara jämföra det med ett löppass med korta intervaller i nästan maxfart och istället för ståvila, gör lite armhävningar, jumping Jacks eller andra övningar. Och det var kul, jättekul, fast jobbigt…

Jag ska nog testa fler och andra pass, men de kommer ju ha en del att leva upp till eftersom detta var så bra. Och jag har en helt nyvunnen respekt för människor som tränar i gruppträning på gym. Inte för att jag sett ner på dem innan, men som sagt, respekt…

Idag är det träningsvärk modell större i större delen av kroppen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation