Testar nytt – Spinning

Jag har länge funderat på att testa spinning, men det har liksom aldrig blivit av. Varför? Inte den blekaste aning… Nu men mitt sprillans nya SATS-kort hade jag inget att förlora. En SatsCycling-klass på bara 30 minuter skulle testas.

Ungefär såna här cyklar var det på SATS

Jag kom till cykelsalen ganska tidigt, ca 10 minuter innan det var dags, för att kunna be instruktören om hjälp med att ställa in cykeln m.m. Hon var väldigt hjälpsam och efter några minuter var cykeln rätt inställd och jag tror t.o.m. att jag skulle kunna ställa in den korrekt själv nu.

Klassen startade med ca 5 minuters uppvärmning och därefter var det lite omväxlande hårt och löst motstånd och lite stå och lite sitta. Svetten verkligen rann av mig och under min cykel var det en fin pöl när passet var klart.

Så, kommer det bli fler spinningpass? Ja, troligtvis.
Var det jobbigt? JA!
Bra träning? Ja, troligtvis. Kändes och känns i ben och rumpa.

Men jag tror inte att jag behöver byta namn på bloggen till SpinningJohan iaf 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation