Testar nytt – Bodypump

I serien ”MarathonJohan testar nytt” hade idag turen kommit till Bodypump. Hade hört talas en del om det och tänkte att det kunde vara ganska bra för mig som annars har svårt att få till styrketräningen.

Inte en bild jag tagit, men ändå

Till att börja med var det ju en hel del utrustning som behövdes – som naturligtvis fanns på plats. Skivstång, extra viktskiva, hantlar, step-bräda och en liten matta.

Vi började med en bra uppvärmning och instruktören på SATS Kungsgatan var verkligen positiv och medryckande. Sen blev det tungt, riktigt tungt. Benstyrka har jag ganska bra, efter all löpning, men jag märker att axlar och triceps är riktigt eftersatta. Bra att veta, och lägga lite extra energi på de områdena.

Efteråt var jag svettig och trött och jag lär ju vakna med rejäl träningsvärk imorgon bitti. Men det, det är bara skönt!

Och Bodypump ska jag nog köra igen, även om konditionsbiten i ViPR var bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation