Multipass

Idag var det dags för Multipass, och då menar jag inte ett sånt här Multipass, det är nåt helt annat det.

Nä, ett träningspass bestående av flera delar menar jag såklart. Och just idag var det 30 minuter Spinning och 30 minuter Core som gällde. Det var första gången jag testade klassen SatsCore och det kändes bra. Det var jobbigt men det är ju bara ett tecken på att jag behöver den träningen…

Nåt sånt här såg det ut

Jag måste dock bli bättre på att ha kamera och/eller mobilen med mig så att jag slipper leta upp foton på nätet, och så att ni får riktiga bilder.

Nu har jag tränat 4 dagar i rad. Totalt 6 pass på totalt drygt 4 timmar. Klarat av löpning, cykel, styrka, promenad och simning.

Här finns min träning för allmänt påseende!

Känns som att jag har förtjänat vilodag imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation