Testar nytt – squash

Det var nog snart ett år sedan vi började snacka om det, tjejen och jag, att vi skulle spela en match squash. Något jag aldrig gjort och hon gör då och då. Det har av nån anledning alltid kommit saker ivägen, men nu jäklar gick det vägen.

Inte vi, men ungefär så såg vi ut...

Idag klockan 13:45 började vi spela och 45 minuter senare fick jag erkänna mig besegrad, stort också. Och tjejen kan emotse sin vinst, 30 minuters fotmassage, senare ikväll.

Så, jag var inte så bra på det, men det var/är nog bra träning. Har i skrivande stund ont nästan överallt i kroppen. Och det var riktigt kul. Och jobbigt på ett helt annat sätt än löpning. Så jag gillade det.

Blir kanske ingen squash:are men då och då, som omväxling. Och nästa gång, då får tjejen storstryk och fotmassagen är min… bara min…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation