2 veckor med Viktväktarna

För två veckor sedan började jag följa Viktväktarnas program med hjälp av deras online-tjänst. Verkade enkelt och smidigt och vem har egentligen tid att gå på möten och sånt jox? Har fullt upp ändå.

Nu kanske de som känner mig ryggar till. ”Behöver du gå ner i vikt?” eller ”Du behöver ju snarare lägga på dig lite” är reaktioner jag fått. Men de som känner mig ännu bättre – d.v.s. kanske sett mig naken, eller i bara småbyxorna – vet att det finns en liten vaddering kring magen som gärna får försvinna.

Vägde in på 75,4 kg för två veckor sedan, målet sattes till 69,5 (bara för att komma under 70 liksom) och idag på morgonen, två veckor efter start, vägde jag in på 72,2 kg.

Viktkurva efter 2 veckor

Minus 1,6 kg på en vecka för andra veckan i rad. Jag vet inte, det kanske är en för snabb viktnedgång? Jag kanske äter lite för lite? Känns iaf väldigt snabbt och det kändes på kläderna i lördags när jag var på kalas i kostym. Den satt betydligt bättre än den gjorde på nyårsfirandet. Me like 🙂

Nu ska jag bara bli frisk också så att jag kan träna ordentligt, och bl.a. fortsätta min gymutvärdering.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation