Lång väg tillbaka

Jag börjar bli bättre nu. Borrelian lägger sig förhoppningsvis.

Men oj, oj, oj, vilken lång väg jag troligtvis har för att komma tillbaka till fornstora dagar (d.v.s. i somras). Det är många timmar i löpspåret innan jag är tillbaka i form. Ungefär tre månader skulle jag nog säga att träningen har blivit lidande p.g.a. sjukdomen, så gissningsvis tar det tre månader innan jag är tillbaka. Om jag får träna ordentligt vill säga.

Idag har jag i alla fall börjat. Med en lunchpromenad. Och så blir det en imorgon och en på fredag. Kanske nåt löpsteg i nästa vecka? Hoppas hoppas…

One Thought on “Lång väg tillbaka

 1. Kirsten on 7 november 2011 at 12:32 said:

  Hej!

  Jag hittade din blogg genom att googla på Borrelia.
  Jag har till 99% säkerhet också fått sjukdomen. Jag har också fått en antibiotika-kur men inte blivit bättre. Gjorde kuren dig friskare? Vad hade du för symtom? Är du helt frisk nu och tog det lång tid innan du blev bättre?

  Jag löptränar också men detta har jag inte kunnat göra på 5 veckor. Hur gjorde du med träningen? Gick det bra?

  Hälsningar Kirsten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation