Rosa är en killfärg

I alla fall om man får tro min son, och varför skulle man inte göra det. Därför har han precis fått sitt rum målat i exakt den rosa nyans han själv ville ha. Bubbelgumsrosa kanske det skulle kunna kallas? Tja, han blev riktigt nöjd, här är en liten bildkavalkad i alla fall. Som vanligt missade jag att ta en ”före-bild”, ber om ursäkt för det. Men det var inte alls kul innan.

Kvarstår att sätta upp ett par hyllplan på väggen och lite tavlor.

Målning pågår

Det går åt en del färg och JÄTTEmycket maskeringstejp 🙂

Klart åt ena hållet. Det är över den låga hyllan till höger i bild som det ska upp några hyllplan på väggen.

Klart åt andra hållet. Över sängen ska några tavlor upp.

5 Thoughts on “Rosa är en killfärg

  1. Vad glad jag blir! För mig finns inga kill-respektive tjejfärger utan alla passar alla. Jag klär Sixten i både rosa och blått och allt däremellan. Heja!

  2. Kul Andréa, och jag håller med. Men visst finns det färger som är traditionellt pojkiga eller flickiga. Men sånt ska vi försöka jobba oss bort ifrån.

  3. Så länge han är nöjd så..våra killar är inte speciellt förtjusta i rosa och vill absolut inte ha nåt med tjejer att göra just nu 🙂 Det är väl en ålderssak antar jag, för när de var yngre var rosa helt ok under en tidsperiod.

  4. Förstår att han är nöjd.
    Fint!

  5. christina johansson on 6 oktober 2011 at 13:52 said:

    Ja varför ska vi inte få bestämma färgerna utifrån vårt eget tycke och smak. Din farmor, Johan, älskade grönt. Ett tag när man tittade i hennes garderob så var det bara grönt. Så har Du ju gjort ett så fint och bra jobb så jag förstår att han är nöjd. Ni är duktiga både Du, Johan, och syrran Din. Kram från faster Stinta och kepakompisen Åke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation