Nystart

Nu är det dags för nystart på många sätt!

Bloggen har lidit länge, riktigt dåligt med uppdateringar, det måste det bli bättring med.
Hur svårt kan det vara, det är väl bara att skriva?

Träningen har lidit nästan lika länge, mest p.g.a. sjukdom, det måste det blir bättring med.
Är man sjuk ska man ju inte träna, men nu känner jag mig bättre och kan åtminstone komma igång med hemmastyrkan, d.v.s. maghjul, gummiband m.m.

Vikten och kosten har jag slarvat med, det måste det bli bättring med.
I morse vägde jag in mig på 73,8 kg och målet är att komma ner till 70. Jag har inte så bråttom, men det ska gå nedåt hela tiden i alla fall. Invägningsdag är fredagar och förutom vikt kommer midjemåttet att presenteras (fast det glömde jag ta i morse, tar morgondagens mått istället som utgångspunkt)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation