En lyckad kväll

Som skrivet igår så behöver jag hitta på nåt på kvällen för att inte bli sugen på att äta. Tristess-ätning  helt enkelt, och denna måste motas i grind.

Så gårdagskvällen blev för mig ovanligt fullspäckad och nyttig, på flera sätt…

När sonen somnat in för kvällen i lugn och ro efter två godnattsagor satte jag på kaffe, tog fram strykbrädan och strök 5-6 skjortor som blivit liggande ostrukna, och ärligt talat, de måste ju vara strukna i garderoben om man ska ta på sig dem på morgonen. Sen spenderade jag en halvtimme i telefon med min syster och hann därefter med lite core-träning och avslutade kvällen med att klippa/trimma håret och skägget, duscha och slappa 10 minuter i TV-soffan.

Undrar bara vad jag ska göra när alla skjortor (jag har nog 4-5 st kvar att stryka) är strukna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation