Vitt is the new svart

Efter att ha renoverat det lilla förrådet i lägenheten var det så dags för vardagsrummet. Inga extravaganta renoveringar, bara måla taket, väggarna och golvlister vita för att få det lite ljusare och lite fräschare.

Som alltid så är förarbetet det tråkigaste och jobbigaste. Möbler ska flyttas ut, golv ska täckas med papp och soffan som inte gick att få ut utan att montera isär den skulle täckas med plast. Och så spacklingen, inte att förglömma… Men efter många timmar var det klart att börja måla.

Klart för målning

Som tur var fick jag hjälp med just målningen av tak och väggar, listerna fick jag ta själv sen, men det var lite terapeutiskt att ligga där på knä med pensel och måla.

Tur med golvpappen, hjälpen skvätte en del...

Skulle tro att själva målningen av tak och väggar tog 3 timmar, listerna kanske 2 till och för och efterarbetet handlade väl om totalt 4-5 timmar, så för 10 timmars insats och en kostnad på max 1000 kronor blev det såhär fint:

Soffhörnet - underbart skön soffa. Och vilka bilder över den va? Lite löpartouch på detta inlägg också 🙂

TV bör man väl ha, iaf med en 3-åring hemma varannan vecka. I den vita kistan till vänster bor numera alla mina träningsredskap, som maghjul, gummiband, m.m.

Plats för lite fler böcker i bokhyllan. Älskar böcker! Och märk väl det fina diplomet från Svenska Marathonsällskapet för 5 genomförda marathonlopp som står i bokhyllan lite undangömt.

Nästa rum att renovera är nog sonens. Och det ska bli ROSA!

2 Thoughts on “Vitt is the new svart

  1. Snyggt brorsan. Du får lugna ner den där hjälpredan du hade bara, det såg ut att gå ganska vilt till 😉
    Stiligt och snyggt. Gillar bilderna, fastän jag inte är joggfreak. Det är snyggt när det inte är ett direkt motiv uten mer en känsla.

    Angående rosa, kan du ju tänkas få lite inspration när ni kommer hit. Här svämmar vi ju över i rosa. Ett paradis för lille O.

    Nu längtar vi alla tills ni dimper ner här. Ert rum är städat och klart för inflyttning.

    Massa kramar från oss.

  2. Snyggt! Och verkligen snygga tavlor – håller med Syrran; är en mycket speciell känsla i bilderna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation